Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ...!!!

    Σε ένα άκρος οικογενειακό φιλικό που διεξήχθη στο Γήπεδο του Α.Ο.Πετροπόρου ανάμεσα στους γηπεδούχους Παλαίμαχους του Α.Ο.Π. ενάντιων των Υιών τους ( σημερινή παίχτες του Α.Ο.Π.) , δεν δίστασαν να τους αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι η εμπειρία είναι αυτή που μετράει και σήκωσαν το Κύπελλο προειδοποιώντας τους ότι και του χρόνου αυτοί θα είναι οι Νικητές.
   Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε μια ντουζίνα γκολ με πολλές ανατροπές του σκορ , γκολ για όσκαρ, πολλά χαμένα τετ-α-τετ και φυσικά μεγάλη ένταση και προσπάθεια από τους παίχτες για να φτάσει η ομάδα τους στην Νίκη.
Το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας ήταν 6-6 και από τους Παλαίμαχους να σκοράρουν οι: Κουτής Α., Κουτής Γ., Μητρούσιας Τ.(2),Μητρούσιας Α., Βλιώρας Γ.(Αυτογκόλ). και για τους Νέους οι: Λούκορος Ε.(2), Μητρούσιας Δ., Κολίτσας Δ., Βλιωρας Γ.(2).
   Έτσι όλα κρίθηκαν στην ρώσικη ρουλέτα που για ακόμη μια χρόνια την εμπειρία και το παθός για την Νίκη την είχαν οι Παλαίμαχοι που κέρδισαν με 6-5 .
  Μετά την απονομή τον κυπέλλων από τον Πρόεδρο της Ομάδας Μπαρέκα Κων/νο σε Νικητές και Ηττημένους, Γονείς και Υιοί δώσανε ραντεβού για του χρόνου.
ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Π. απονέμει το Κύπελλο στων Αρχηγό των Παλαίμαχων Μητρούσια Τ.
 και στον αρχηγό του Α.Ο.Π.Βλιώρα Γ. το Δεύτερο Κύπελλο
 Έτοιμη οι παλαίμαχοι να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η είσοδος των Ομάδων.
Οι Αρχηγοί με των Ρέφερι(Γ΄Εθνικης) της αναμέτρησης Μπαλάφα Αχ.








Οι Κόουτς παλαίμαχων και νέων λένε για τα σχέδια τους
























Δεν υπάρχουν σχόλια: